Wie wij zijn

Wij zijn StickyBits. Verfrissend flexibel

StickyBits zijn Marc van Dijk en Cécile Collast: een creatief duo dat doorgaat waar anderen stoppen. Wij zijn gefascineerd door de mogelijkheden van de digitale wereld, in het bijzonder voor onderwijs en onderzoek.

Wij streven ernaar uw digitale strategie op originele wijze uit te rollen. Het maakt niet uit wat, van totaal concepten tot het kleinste project, wij vinden overal uitdaging in. Websites, applicaties, online, offline, communicatie en meer.

Er is veel mogelijk, maar altijd didactisch verantwoord, technisch vooruitstrevend en met oog voor een grafisch aantrekkelijke verpakking.

Wij geloven dat onderwijs, wetenschap en de kunsten één zijn. Onze visie wordt gevormd door onze kennis van en ervaring met deze drie peilers. Zo bekijken wij uw uitdaging van alle kanten en gaan net wat verder dan de vraag. Wij blinken niet uit in specialisatie, maar in veelzijdigheid. Wij zijn leergierig, perfectionistisch en een beetje eigenwijs.

Cécile en Marc

... en een beetje eigenwijs

Cécile (Msc) is één en al communicatie. "De boodschap" op een creatieve manier overbrengen is haar ding en met 11 jaar ervaring in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs en als onderwijskundig ontwerper en adviseur is ze daar behoorlijk goed in geworden.

Marc (Dr) maakt graag mooie dingen voor de digitale wereld, het maakt eigenlijk niet uit wat. Online en offline coding, algoritme en framework ontwikkeling, interface design en meer, maar altijd met oog voor een aantrekkelijke grafische verpakking. Als bioloog en bio-informaticus heeft Marc binnen diverse academische eScience projecten een schat aan ervaring opgebouwd. Interdisciplinaire projecten met een technische uitdaging... ja graag!